top of page

My name is Erzsebet Marics. Since 2003 I have worked as a medical massages therapist.

I have worked extensively with people, the body and the environment in which we live.

I started my company to try to lead people to better health, for example by using the oxybox machine and oxygen sprays for preventive purposes.

I try constantly to renew my knowledge of human well-being and a healthier life.

MIN BERÄTTELSE:

I november 2017 fick jag diagnosen ögonmelanom. Läkarna berättade att det är en mycket aggressiv typ av cancer, som kräver ett snabbt ingrepp i form av att ta bort ögat  och sedan medicineras med cellgifter och strålbehandling. 3 månaders prognos.

Eftersom jag har en allvarlig läkemedelsallergi är jag allergisk mot en mängd olika läkemedel. Jag visste genast att jag skulle dö av denna traditionella medicinska behandling om jag valde den. Det var därför ingen möjlighet för mig. Naturligtvis fanns det ingen garanti att  jag skulle hitta någon annan alternativ metod och att det skulle fungera.

Av någon anledning hade jag läst mycket och varit intresserad av kvantfysik, kvantbiologi och kvantmekanik sedan 2015. Jag fördjupade mig också i ”German Ny Medicin”, bioresonans, sommaren 2017 (innan jag fick diagnosen). Jag  upptäckte och kom på många intressanta saker. På grund av min tumörs snabba tillväxt behövde jag ta ett snabbt beslut. Tiden höll på att rinna ut. På kort tid förlorade jag 9 kg pga stress. Jag hade ingen aptit och jag kunde knappt sova. När jag en dag var hos en av mina kinesiolog-kunniga vänner så såg jag att han hade en Immunotic apparat. Han berättade för mig hur den fungerar och jag kände genast att den var rätt för mig och att det var det jag letade efter. Jag följde  min inre röst hela vägen och den ledde mig hit. När jag började använda enheten den 16 december 2017 var mitt vänstra öga större än mitt högra. Näthinnan dolde ljuset i mitt öga som en gardin och tumören pressade ner mitt okular. Efter att ha använt enheten en andra gång gick svullnaden ner på mitt vänstra öga. Då visste jag att jag var på väg i rätt riktning. Min aptit förbättrades och jag fick tillbaka min vikt, jag kunde sova och jag lugnade ner mig. I ”German Ny Medicin” läste jag att när man är sjuk så måste man äta. Man måste äta allt som kroppen behöver för att få tillbaka sin styrka och för att stärka immunförsvaret. Jag åt allt! Allt som jag var sugen på. Jag lämnade varken kött eller socker ur måltiden.

Jag har gått igenom mycket de senaste åren. Jag har haft tunga dagar med kraftiga smärtor och mått allmänt dåligt. Men jag förstod att kroppen var ur balans och för att kroppen  ska hitta sin väg tillbaka till en normal funktion så behöver jag gå igenom denna process. En MR-röntgen år 2020 visade fantastiska resultat. Tumören hade minskat med 70%. Min näthinna var tillbaka på plats, min ögonlins gled tillbaka till sin plats på grund av tumörens minskning. Jag använder ”Immunotic” enheten två gånger varje dag. För närvarande visar mina tester och provresultat att allt är bra och jag har inga metastaser. Jag har nu använt immunotic enheten sedan 2017 och fortsätter att använda den varje dag.

För mig var den mitt enda val på grund av min läkemedelsallergi. Jag tror att Immunotic enheten  kan vara ett mycket bra komplement till den traditionella medicinska behandlingen. Rådfråga din läkare innan du använder enheten. Immunotic- apparaten ersätter inte traditionella medicinska behandlingar. Min förbättring betyder inte heller att den är lämplig för alla. Immunotic apparaten är inte en medicinsk anordning, den används endast för att förbättra det fysiska välbefinnandet. Alla kan använda enheten för att uppnå välbefinnande. Vid sjukdom används den på egen risk.

(Från och med januari 2020 började jag också använda en syrekoncentrator hemma. Jag använder den varje dag, 30 minuter om dagen. Jag använder Immunotic enheten två gånger om dagen, en och en halv timme/gång, sedan december 2017.)

Jag tror att alla våra sjukdomar (utom de som orsakas av strålning, olyckor, förgiftningar, undernäring och övernäring) är av andligt ursprung. Åren innan min sjukdom bröt ut kämpade jag med psykosomatiska problem. Jag hade gått igenom en del saker, anklagade mig själv för mycket och tog lätt åt mig andras åsikter eller saker som dom sa. Hur jag än försökte så kunde jag inte skaka av mig dessa känslorna så jag stängde in allt och hoppades att det skulle gå över.. men detta gjorde bara att jag mådde ännu sämre. Jag tror att min sjukdom började här. Från det obearbetade utflödet av känslor som jag bar på ​​i flera år. Den första reaktionen äger rum i hjärtat. Om vi ​​inte följer våra hjärtan blir vi förr eller senare sjuka. Det vi känner i hjärtat fortsätter till hjärnan. Hjärnan känner sorg och smärta. Dessa negativa känslor frigör stressföreningar i kroppen. Olika områden i hjärnan är associerade med vissa eller ett visst organ i kroppen. Till exempel, en emotionell konflikt när jag ”inte vill se någon” så kan ögonområdet i hjärnan drabbas. När denna ständiga negativa tanke som jag hade , pågått i flera år så hade blodkärlen dragit ihop sig runt ögonen. Således kunde vissa delar av mitt öga inte få rätt mängd syre och näringsämnen. Mina celler fick syrebrist och därmed en försurad miljö. För att överleva började de växa och reproduceras på ett degenerativt sätt.

Immunotic enheten gjorde det den skulle, nämligen att lugna ner mig och släppa stressen. Då kunde jag se mina problem ur ett helt annat perspektiv och bearbeta dem. Således öppnades kärlen som leder till mitt öga (där tumören började) igen. Cellerna kunde ta emot syrerikt och näringsrikt blod igen. Min kropp hade utlöst sin självläkande mekanism. Tumördissektionen hade börjat i min kropps egna rytm.

 

Med facit i hand så fungerade detta för mig och fungerar fortfarande. Kanske är det dags att ompröva människokroppens funktion och titta på den som en helhet snarare än i detalj. Det kan hjälpa mycket.

 

Flera forskare har varit i Amazonas för att studera livet hos de stammar som bor där. Där finns tex inte autoimmuna sjukdomar eller cancer. Urbefolkningar säger att det inte finns sjukdomar, det finns bara sjuka människor.

Bilderna på mitt ögas förbättring finns här, december 2017, juni 2019, april 2020, mars 2021, oktober 2022

120113482_710938439497448_25451158784827
20220824_181324.jpg
bottom of page